Sider

torsdag den 12. juli 2012

Må lige nævne....

Jeg må lige nævne at en stor inspirator til hvordan jeg har grebet min egen have an har været Claus Dalby. Jeg følger fast hans blog næsten hver dag og beundrer hans havestil og fortællinger.
Derfor klappede jeg også i mine små hænder da han påbegyndte sit samarbejde med Bilka - som jeg synes har medført fantastisk mange dejlige ting.
Jeg har selv fået lagt lidt for mange penge derude - har fantastisk hurtigt udviklet mig til lidt af en shopaholic på plante område. Uha det bliver hurtigt dyrt - men hvad kan man gøre... nogen gange MÅ man bare give efter.

Blandt indkøbene har været diverse stauder - senest en smuk rosa røllike og lyse blå-lilla scabiosa'er, desuden et kastanjehegn, som er et fremtidigt projekt og skal skal opdele haven fra vores nye indkørsel der er på vej.

 I efteråret købte jeg en af tulipankasserne og den må jeg lige rose - for jeg har virkelig aldrig set så smukke tulipaner. Jeg havde købt den lilla/pink blanding og fik fuld valuta for pengene! Tulipanerne stod fantastisk længe her i foråret og havde en vækst og størrelse jeg aldrig har set - stænglerne var omkring 1 cm tykke! Og især den dobbelte type var fantastisk smuk! Jeg plantede dem alle i vores halvskygge bed på stengærdet bag huset.


Fås der en skønnere udsigt end denne ud af ens bagdør? 


Foråret er på vej i Torslunde




Det er lidt svær at fornemme på et billede men tulipanhovederne er på størrelse med pæoner!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar