Sider

tirsdag den 10. juli 2012

Høj af lykke

Mine højbede var den allerførste installation i haven og de er intil vider blevet alt jeg drømte om og mere.Jeg elsker søndag aftener på DR2 med diverse madprogrammer - især den engelske udsendelse "River Cottage" Den inspirerede mig til at lave disse højbede med den engelsk inspirerede "toppe" i pil og en overflod af krydderurter. Jeg har placeret bedene ved siden af vores sofa lounge hjørne så man bliver dejlig dækket ind med en skøn duft når man sidder i det bløde.

Højbedene er  fra "Land Højbede"i jern og får den smukkeste rust patina - og jeg er meget tilfreds med kvaliteten indtil videre. Jeg har størrelsen 90x90 - super størrelse.

Senere vil jeg lægge billeder ud af de forskellige urterMit udgangspunkt var egentlig i første omgang at plante krydderurterne of duft og deres dekorative effekt. Men jeg har virkelig oplevet glæden ve at have friske krydderurter lige ved hånden og bruger dem nu i hver eneste ret jeg laver til aften. Måske jeg finder på at lægge lidt opskrifter på på sigt...
Ingen kommentarer:

Send en kommentar